Nejnovější recenze ze sekce Vánoční stromky
asi bych zboží nekoupila, ve skutečnosti vypadá jinak než na fotografiích
Byl to dárek. Snad vyhovoval.
- vypadá jako živý
KONDELA s.r.o. Vánoční stromek 3D zelená 160 cm CHRISTMAS TYP 9
Přidáno: 11. prosince 2023
(naposledy upraveno 11. prosince 2023)
Zakoupeno v Nábytek za kačku
Vrácení výrobku.
Nekvalitní , upadávající 3D větve, nedolisované a některé větvičky vypadají jako okousané
Krásný stromek, trochu těžší, ale proto stabilnější. Je tmavě zelený, ve dvou kusech, které se do sebe zasadí, spojení není vidět. Při manipulaci je třeba na to pamatovat a zvedat za spodní díl, spojení není pevné. Všechny větvičky jsou 3D, krásně provedené. Stojánek je plastový, zatím vypadá, že vydrží. Za mě naprostá spokojenost, určitě bych koupila znovu.
- vhodný pro menší byt nebo pro studenty a seniory
Laalu.cz Vánoční stromek jedle Bernard v květináči 75 cm
Přidáno: 10. prosince 2023
(naposledy upraveno 10. prosince 2023)
Zakoupeno v zanapo.cz
Stromeček je pěkný, ale vůbec nevypadá jako na obrázku. Větvičky nejsou tak husté a spodní část kmene je z obyčejných plastových třásní, přestože se uvádí 100% 3D.
- Větve se dají natvarovat tak, že stromek bude k nerozeznání od pravého. Kdybych mě netlačil čas, koupil bych stejný na Amazonu o 20 % levněji. Pak bych napsal, že cena odpovídá kvalitě.
- Pěkné
- kvalitní stromeček
Stromek není úplně jako na fotce. Kmen stromu je železná trubka , která je vidět a není úplně tak hustý jak je vyfocen. Docela mě zklamal, ale nevracela jsem , obalila jsem trubku girlandou
Stromek je opravdu krásný a ke stromečku dávali dárek bohužel v balíčku žádný DÁREK tam nebyl zřejmě ten co to balil buď zapomněl ho tam dát a nebo malá domu DĚKUJI za DÁREK
Polibte mi ... Jakou výhodu nebo nevýhodu má mít stromeček?! Nebo jakou mám mít "zkušenost"? Ano, svítí, houká, stírá...
Stromeček vypadá jako živý, dobře se rozkládá, zatím naprostá spokojenost!
Stromek je k nerozeznání od živého, tiše závidí celá rodina:)
- i když je umělý vypadá pěkně
- Nedoporučuji ! Velké zklamání, dcera plakala. OPRAVDU NEKUPUJTE ! BUDETE TÉŽ PLAKAT.
- spolehlivost
Nemůžu moc hodnotit, je to vánoční stromeček, takže ho nazdobíme až na vánoce. Tak jen doufám, že bude OK.
- pěkný stromek za dobrou cenu do menších prostor
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »