Nejnovější recenze ze sekce Vánoční stromky
NOL Shops Jedle 70 cm
Jitka
Přidáno: 26. listopadu 2023
(naposledy upraveno 26. listopadu 2023)
Zakoupeno v Umělé vánoční stromky
- velmi pěkná umělá jedle
Když si "pohrajete" s rozložením stromku, je velmi pěkný, hustý, vypadá opravdu hezky.
Aga Vánoční stromeček 180 cm s šiškami
Přidáno: 26. listopadu 2023
(naposledy upraveno 27. listopadu 2023)
Zakoupeno v Svět-trampolín
- Hezká barva
- Živé šišky
Pár šišek se ihned odlepilo.
Šišky jsou přilepene silikonem hodně amatérský.
Jehličí strašně opadává. Než jsme stromeček postavili tak celá podlaha byla zasypana jehličím.
Nekvalitní provedení.
- Nevím, jak bude vypadat příští rok....Toto hodnocení je "teď".
Je moc krásný a akorát.
Krásný,kvalitní stromeček vypadá jako živý
Velikost souhlasí, stromeček vypadá pěkně.
- Poměr cena / kvalita celkem fajn
- Kmínek je opravu dřevěný kmínek :D žádný stojánek, prostě kus dřeva
- Na obrázku vypadá hezký hustý, doopravdu je o něco řídší. Ale když si ty větvičky poohýbáte a pak nazdobíte, bude to za tu cenu fajn.
- Některé větvičky jsou již nalomené, jak jsem je otevřela tak prostě upadli. Stromek je řídký možná protože některé větvičky na něm ani nebyli, upadli třeba u balení nebo nevím, našla jsme na něm několik trčících kousků drátu, kde asi byli původně větvičky.
Nádherný stromek,opravdu jako na fotografiích, nemohu se dočkat vánoc. Určitě doporučuji tento produkt.
je tam pár detailů, které bych u stromku za takovou cenu nečekal, ale převažuje spokojenost
Košatý.
- Moc pěkné
Stromek výpadá skvělé doporučuji i ostatním klientům
stromeček je moc hezký, hustý, vypadá jako živý
Jehličí a větve jsou velmi realisticky zpracovány. Jsem spokojena.
- Vypadá jako živý
- Je moc krásný
- Větvičky jsou pevné
- Strom je těžký a stojánek plastový
Nevýhoda je že se strom nedá rozložit pro lepší skladování.
Vzhledem k tomu, že se jedná o vánoční stromek, tak spokojenost mohu sdělit až po Štědrtém dni.
Velmi pěkný
- Trcici draty na nekolika mistech
Stromek je hezky,jsem spokojena.drobne nedostatky zakryje dekorace.
Jsem nadšená, krásný stromek, kdybych šla lesem a hledala stromek mezi tisíci byl by to tento, který bych přinesla domů,
velmi děkuji
Stromek vypadá jako živý, moc pěkný, skvělý stojánek pevný bytelný, stromek v něm drží, nevyklá se, doporučuji
spokojenost